一、 选择题
1. Cartoons _______children because they are very interesting and their music sounds great.
A. refer to B. turn to C. lead to D. appeal to 参: D
2. ——Mr , Harry, we want to hear what you think about the reform being carried out in our school.
——OK, I to that. A、am coming B、have come C、which D、As 参:
A
3. The earliest Asian cultural relic in Africa dates from this period. A.being found B.to be found C.finding D.found 参:
D
4. ––You seem to be familiar with this city.
—I ______ here for three years. It’s so great to be back. A. lived B. had lived C. have lived D. live
参:
A
考查动词时态。句意:——你似乎对这个城市很熟悉。——我在这里住过三年,回来真是太好了。表示以前在这里住过三年,说明一种过去的事实情况,故用一般过去时,故选A 5. The number of students who graduate from college each year______ very large, but a large number of them_____ able to find proper work.
A. are, is not B. is, are not C. are, are not D. is, isn’t
参:
B
6. _________ three times,but she still couldn’t follow what the old man said. A.Having told B.Having been told
C.She had been told D.Though she had been told 参: C
7. All I’m hoping for is _______ wherever Michael is he will come home safe and sound. A. whether B. which C. that D. what 参: C
8. Visitors were _____at the _____pictures that the guide showed. A. amazed; amazing B. amazed; amazed C. amazing; amazing D. amazing; amazed
参:
A
9. Kevin’s hard work . He graduated with good grades and got into a top high school. He also achieved a lot in life outside school.
A. paid off B. paid back C. paid for D. paid out 参: A 略
10. The fire was finally _______ with the firefighter’s efforts.
A. put forward
D. put out
B. put up
C. put off
参:
D
11. I used to love that film ______ I was a child, but I don’t feel it that way any more. A. once B. when C. since D. although 参: B
解析:此题考查状语从句使用的连接词。从句中I used to love that film.可知是过去的事情,所以只能用when 来表示是小孩子时发生的事情。
A项,“曾经” 句意不同,C项。自从,与完成式连用,D项 “尽管”与but 不能连用,而且句意也不通。
12. by the teacher in class is not a bad thing, but a good thing. A.Being asked B.Asking C.Asked D.Ask 参: A
13. The wolves hid themselves in the places _____couldn’t be found.
A. that B. where C. in which D. in that 参: A 略
14. —Shall we invite Mr. White to our wedding? —That’ll be nice if you .
A.do B.shall C.want D.should 参:
A
15. I’ve always _____ Bill for his courage and determination.
A. looked up to B. lived up to C. faced up to D. added up to 参: A
16. --Shall I give you a ride to the Capital Airport? --Thank you.________.
A.If you like B.It couldn’t be better C.Of course, you can D.It’s up to you 参: B 略
17. The authenticity of dialogue and setting often makes low-budget films
seem_______than the somewhat artificial version of reality in Hollywood movies. A. less real B. more real C. much real D. real 参: B 略
18. _____time, the teacher had us do half of the exercises in class and complete the other half for our homework. A.To save
B.Save
C.Saving
D.Having saved
参:
A
二、 书面表达
19.
参:
Dear Mike,
I am sorry to bother you, but I have to ask a favor of you in the hope that you will be so kind to help me.
Recently I am writing a paper about the culture and customs of native Americans, but I am stuck as not many English reference books are available in China. Therefore, would you please buy some for me in America if it is convenient for you? Two or three books are just enough, and I would appreciate it if you could send them to me before Nov. 9.
As to the expense of books and postage, I will transfer them to your account via online banks. Looking forward to your early reply.
Yours, Li Hua
三、 阅读理解
20. Plan on traveling around the USA? There are a number of outstanding websites that can make your American dream come true. www.101usaholidays.co.uk
This is the latest offering that features 101 holiday ideas to the USA. It’s a diverse selection, ranging from touring in the footsteps of Martin Luther King to a golfing break in Arizona and a cycling and wine-tasting trip in California’s Napa Valley. Narrow down what you’re looking for—whether by price, region, theme and who will be traveling—and then just the photos of the
relevant holidays remain on view. It’s a really clever design. http://byways.org
The National Scenic Byways Program covers 150 memorable roads. Some are natural scenic routes, such as Route 1 along the California coast. Others focus on history (such as Route 66) or man-made attractions (the Las Vegas Strip). For each, you’re provided with a map telling the route’s length and how long is allowed. www.oyster.com
This is the best website for reviews of hotels in US cities and tourist sites. There are photos of each hotel. Importantly, these are not promotional photos provided by the hotels, but more honest and revealing ones taken by inspectors. From the 243 hotels reviewed in New York, you can narrow down what you are looking for by locations, facilities and styles, or just pick out a selection of the best. http://seaworldparks.com
SeaWorld in San Diego can make dreams come true, but the price is not affordable for the majority of people. So turn to long-established http://seaworldparks.com, giving big discounts on tickets, hotel and dining at SeaWorld. 33. The text is probably from _________. A. a science report
D. a book review
B. a news article
C. a travel brochure
34. Travel ideas for wine lovers are available at _________. A. www.101usaholidays.co.uk C. www.oyster.com http://seaworldparks.com
35. What can be inferred from the text?
A. You can see some man-made attractions driving along Route 66. B. The National Scenic Byways Program covers all American roads. C. Photos on www.oyster.com can be trusted by tourists. D. http://seaworldparks.com is a newly established website.
B. http://byways.org D.
参:
33.C 34.A 35.C
【名师点睛】
推理判断题要求在理解原文表面文字信息的基础上,做出一定的推理判断,从而得到文章的隐含意义和深层意义。推理判断题所涉及的内容可能是文中的某一句话,也可能是某几句话,所以,推理题的答案只能是根据原文表面文字信息一步推出的答案:即对原文某一句话或某几句话所作的同义改写或综合。推理判断题的题干中通常含有infer, suggest, imply, conclude indicate等标志性词语。 这种题型主要包括细节判断题、态度观点推断题、写作意图推断题、文章出处判断题和猜测想象推断题。
21. Many of you may have used Siri, a voice assistant of US tech company Apple. You only have to say “hey Siri” and it will answer to your command. However, we may be sacrificing our privacy to enjoy this convenience.
According to a recent report by the Guardian, Siri can be accidentally triggered and start recording private conversations, such as discussions between doctors and patients. Some of these recordings are then given to workers outside the company to review.
Apple claimed the data was used to help Siri improve, but users were not informed of this measure in the first place.
Apple’s Siri is not the only voice assistant to come under fire
In 2018, Alexa, a voice assistant developed by US tech company Amazon, recorded a private conversation between a couple and sent it to a stranger without their permission.
These issues deepened concerns that tech companies are infringing users’ rights of privacy. Many people have long feared that tech companies are listening and collecting data from private conversations, reported Forbes. Using this data, third party companies could then paint
an accurate picture of users’ habits and preferences in order to serve them more targeted advertisements, or even worse, sell this private data.
Despite this risk, the popularity of voice assistant seems to be unstoppable. “In the near future, everything from your lighting to your air-conditioning to your refrigerator, your coffee maker, and even your toilet could be wired to a system controlled by voice,” commented The Atlantic.
Colin Horgan wrote on the blog site Medium that he believed people’s daily lives will soon become a source of data.
“The sounds of our homes, the symphony of life – laughing, crying, talking, shouting, sitting in silence – will no longer be considered memories, but data,” he wrote.
To deal with the issue, Blake Morgan, reporter for The Atlantic, believed that the answer is transparency.
“All companies need to have messaging ready to explain to customers what they do with private data,” she wrote on The Atlantic. 27. What does the underlined sentence mean? A. There are other fire-proof voice assistants. B. Other voice assistants are also being developed. C. There are other voice assistants being criticized. D. Other voice assistants also need improvements.
28. What seems to be people’s biggest concern about voice assistants? A. Invading their privacy. C. Making no improvements.
B. Sending their message.
D. Serving them targeted advertisements.
29. What should companies do to solve the problem, according to Blake Morgan? A. To stop collecting data through voice assistant. B. To explain their use of the data to customers. C. To make their data more transparent.
D. To slow down the pace of technology advancement. 30. What is the author’s purpose in writing the text? A. To show visions of a data world in the future.
B. To inform people of what tech companies are really up to. C. To draw attention to the privacy issue voice assistants bring about. D. To criticize companies’ invading customers’ privacy by collecting data.
参:
27. C 28. A 29. B 30. C
这是一篇说明文。主要说明了语音助手会在用户不知情的情况下记录私人对话,从而导致用户隐私被侵犯的问题。就此问题不同人士发表了自己的看法。 【27题详解】
词义猜测题。根据下文In 2018, Alexa, a voice assistant developed by US tech company Amazon, recorded a private conversation between a couple and sent it to a stranger without their permission.可知2018年,美国科技公司亚马逊(Amazon)开发的语音助手Alexa录制了一对夫妇之间的私人对话,并在未经允许的情况下将对话发送给了陌生人。可知划线句子意思为除了苹果手机的Siri语音助手外,其他语音助手也受到了批评。故选C。 【28题详解】
推理判断题。根据第六段These issues deepened concerns that tech companies are infringing users’ rights of privacy.(这些问题加深了人们对科技公司侵犯用户隐私权的担忧。)以及第七段Many people have long feared that tech companies are listening and collecting data from private conversations, reported Forbes.(据《福布斯》报道,长期以来,很多人都担心科技公司会监听和收集私人谈话中的数据。)可知侵犯人们的隐私似乎是人们对语音助手最大的担忧。故选A。 【29题详解】
细节理解题。根据最后一段“All companies need to have messaging ready to explain to customers what they do with private data,” she wrote on The Atlantic.(她在The Atlantic上写道:“所有公司都需要准备好信息,向客户解释他们如何处理私人数据。”)可知Blake Morgan表示,企业应该向客户解释它们如何使用这些数据来解决问题。故选B。 【30题详解】
推理判断题。根据文章第二段According to a recent report by the Guardian, Siri can be accidentally triggered and start recording private conversations, such as discussions between doctors and patients. Some of these recordings are then given to workers outside the company to review.(根据《卫报》(the Guardian)最近的一篇报道,Siri可能会被意外触发,并开始记录私人对话,比如医生和病人之间的讨论。其中一些录音会交给公司外的员工审阅。)以及第三段Apple claimed the data was used to help Siri improve, but users were not informed of this measure in the first place.(苹果公司声称这些数据是用来帮助Siri改进的,但用户一
开始就不知道这项措施。)以及文章主要讨论了语音助手带来的隐私问题,可推知文章的目的是为了引起大家对于语音助手带来的隐私问题的注意。故选C。
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容
Copyright © 2019- huatuo0.cn 版权所有 湘ICP备2023017654号-2
违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com
本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务