您好,欢迎来到华佗小知识。
搜索
您的当前位置:首页2019-2020学年度九年级英语上学期期中试题(含解析) 人教新目标版

2019-2020学年度九年级英语上学期期中试题(含解析) 人教新目标版

来源:华佗小知识
 ——教学资料参考参考范本—— 2019-2020学年度九年级英语上学期期中试题(含解析) 人教新目标版 ______年______月______日 ____________________部门 1 / 43 一、单选题(共15小题) 1.—I’m worried about my English. —_____ harder, _____you will catch up with your classmates. A.Working, and B.To work, or C.Work, and D.Worked,or 2.Students who read a lot can do much better in learning English than_____who don’t . A.this B.that C.these D.those 3.—Haven’t I told you that you should be home earlier? —Yes, but I _____home earlier than I usually do. A.was coming B.will come C.came D.had come 4._____ energy, shut off the hot water after you take a shower. A.Save B.Saving C.To save D.Saved 5.When the player finished running, he was out of _____. A.breathe B.breathing C.breath D.the breath 2 / 43 6.The smile to the teacher’s face showed she was_____with us. A.strict B.angry C.pleased D.sorry 7.—How are you getting on with your study,Tom? —So far,I____very well at school. A.did; B.have done C.had done D.wasing doing 8.“Don’t _____ to strangers on your way home.” Mother often_____ to me. A.speak ,tells B.speak, says C.talk, speaks D.talk,tells 9.—______ did your sister leave China? —She______ for three years . A.When, has left B.When ,has been away C.How long,has left D.How long,has been away 3 / 43 10.The teacher said that fashion show. _____ of the boys would take part in the A.two third B.three fives C.three quarters D.three fifth 11.—Can you tell me _____when the teacher came into the classroom? —Sorry,I don’t know. A.what were the students doing B.what are the students doing C.what the students were doing D.what the students are doing 12.—Can the plane fly _____ the Atlantic Ocean? —Yes,but it needs to go_____the clouds for hours. A.across,through B.through, across C.across,across D.through, through 13.If_____litters, our world will be more beautiful. A.everyone B.someone C.anyone D.no one 4 / 43 14.Lily is so smart in her class.She usually spends the_____time and makes the_____mistakes in her homework. A.least,least B.fewest,least C.fewest,fewest D.least,fewest 15._____ wonderful time they had in HongKong!. A.How B.What C.What a D.What an 二、完形填空(共1小题) 16.阅读下面短文,掌握其大意,然后从1—10各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 I can’t remember when I started collecting litter.But it was when I got tired of 1 litter nearby that I realized no one else was going to pick it up. I live near a forest in Ohio, America.I can walk there 2 three minutes.I used to love going there to play with my dog.But one day there was 3 much litter there that I became very unhappy.I decided to clean up the forest, and I wanted to 4 happy when I went there again.I made my first trip to clean the forest that afternoon.I took a big black rubbish bag with me.Ten minutes 5 I started to pick up litter, my bag was full! There were cans, bottles, broken glass and newspapers in it. 5 / 43 From then on, I 6 to the forest four times a year to pick up litter.I often stay there for three hours.It makes me feel 7 to do something for the environment.After each trip, I look through all the litter that I’ve collected.If 8 of it is recyclable (可回收利用的), I’ll keep it.I can’t understand why people drop litter.But I will keep on picking it up 9 they stop dropping it.I know I am only doing a small bit 10 the earth, but I still think it is important. 1.A.seeing B.throwing C.dropping D.cleaning 2.A.after B.for C.with D.in 3.A.such B.very C.so D.too 4.A.make B.feel C.look D.find 5.A.after B.later C.before D.of 6.A.had gone B.have gone C.go D.will go 7.A.tired B.sad C.interesting D.great 8.A.many B.few C.any 6 / 43 D.much 9.A.until B.after C.as soon as D.when 10.A.helped B.to help C.help D.helping 三、阅读理解(共4小题) 17.阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 Want to know what we can do to help make our city a better place to live in? Why not take part in “Clean & Green 7 / 43 weekend”? Join us, and you can make new friends and help protect the environment at the same time. Park Life Do you like hanging out in the park with your friends? If so,why not take the chance to come with us and tidy up the park as you go?To add some fun, there is a gift for the person who collects the most rubbish! Meet us at the south entrance to Taohe Park at 9 a.m.next Saturday if you want to join in. The Air You Breathe A great way to make the air we breathe cleaner is by planting lots of trees!It is a fact that trees slowly filter(过滤)a lot of pollutants from the air.So come and help us plant some new ones in Fenhe Park at 2 p.m.next Sunday. War on Graffiti(涂鸦) Some people think graffiti is cool.Well, it is not! The best way to stop buildings from becoming totally covered in ugly graffiti is to get rid of it as soon as possible.And that is exactly what we are going to do.We are repainting the school walls from 1 p.m.on Saturday.You don’t have to bring any tools, just remember to wear some old clothes! 根据上面三个倡议的内容,选择正确答案。 1.The main purpose of “Clean & Green Weekend” is to_________. 8 / 43 A.make our city more beautiful B.offer the chance to have fun C.help students meet old friends D.have a nice weekend 2.The students who want to join in the rubbish collecting activity must meet____. A.at 1 p.m.on Saturday B.at 2 p.m.next Sunday C.at 9 a.m.next Saturday D.at 3 a.m.on Sunday 3.If we’re going to repaint the school walls, we need to_________. A.draw pictures well B.wear some old clothes C.bring some tools with us D.wear some new clothes 4.According to the passage, we know_________. A.graffiti can make the buildings look cool B.the person who collects rubbish can get a gift C.we can plant trees to improve the environment 9 / 43 D.we can draw pictures on the wall 5.We might read the above passage_________. A.in a fashion magazine B.on a school notice board C.in a newspaper advertisement D.on a hospital notice board 10 / 43 18.阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A kind of little cars may take the place of today’s big ones many years later.If everyone drives such cars in the future, there will be less pollution in the air.There will also be more space for parking in cities, and the streets will be less crowded. The little cars of the future will cost less.Driving will be safer, too, since these little cars can go only 65 kilometers an hour.The cars of the future will be fine for going around a city, but they will not be useful for a long way.Little cars will go 450 kilometers before they need to stop for more gasoline (汽油).If big cars are still used with the small ones, two kinds of roads will be needed in the 11 / 43 future.Some roads will be needed for the big, faster cars and other roads will be needed for the small, slower ones. 根据短文内容,选择正确答案。 1.There is much pollution in the air today because _____. A.people drive big cars B.people drive little cars C.small cars will go 450 kilometers before they need to stop for more gasoline D.the usual size of cars today is too small 2.The usual size of cars today is _____. A.much smaller than the future one B.as big as the future ones C.as small as the future ones D.bigger than the future ones 3.Which of the following statements (陈述) is NOT true? A.Big cars cost more. B.Big cars are not useful for a long way. C.The cars of the future will be smaller than today’s cars. D.Small cars are slower than big ones. 4.The streets will be less crowded because _____. A.there will be fewer cars in the future 12 / 43 B.there will be fewer people in the streets C.three kinds of roads will be built D.future cars will be smaller 5.Two kinds of roads will be needed in the future because _____. A.there will be too many cars in the future B.more and more people will go to cities C.big cars run faster and little cars run slower D.it looks more beautiful to have two kinds of roads 13 / 43 19.阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 What do people do with their old, out of date but still useful computers? Most people don’t know how to deal with them.Many old computers are put away.Many more are simply thrown away as rubbish. Finally, some companies are thinking of ways to bring down the number of old computers.Sony has agreed to help recycle old Sony products(产品).Dell, Hewlett Packard and other companies now also take back some old computers of their own brands. In some countries, laws have been passed, too.Computer companies have to pay for collecting and recycling their used products.And 70% of the computer waste must be recycled.The 14 / 43 idea behind the laws is that computer companies themselves should pay for the cost.That will encourage them to make computers which are easier and cheaper to repair and upgrade(升级). Yet many people are throwing away good computers, while others cannot afford them at all.Hundreds of organizations are working on this problem.They collect and repair old computers.Some also teach others how to repair computers.These repaired computers then go to schools, charities(慈善团体) or people who need them.Giving a used computer to one of these organizations can turn one person’s rubbish into someone else’s useful things and cut down waste, too. 根据短文内容,选择正确答案。 1.What do many people do with old computers? A.They repair them. B.They sell them. C.They send them to others. D.They stop using them. 2.How many computer companies are mentioned in the second paragraph? 15 / 43 A.One. B.Two. C.Three. D.Four. 3.According to the laws in some countries, computer companies must _____. A.recycle most of their products B.collect all their used products C.repair and upgrade old computers D.make more cheaper computers 4.What do the organizations do to solve the problem of old computers? A.Help the computer companies to collect them. B.Repair and send them to those who need them. C.Help people to learn to use them. D.Turn rubbish into useful things. 5.What is the main idea of this passage? A.Repairing old computers. B.Encouraging to make cheap computers. C.Recycling old computers. D.Helping those who need computers. 16 / 43 20.阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 17 / 43 At present, too much carbon dioxide(二氧化碳) makes the earth warmer and warmer and causes terrible effect to human beings.To save our planet, to save ourselves, a new lifestyle called low-carbon life(低碳生活) becomes popular.Low carbon means low energy and no waste.It is necessary for everybody to learn to live a low-carbon life. To live a low-carbon life, we’d better save energy as possible.Turn off the lights and TV whenever they are not needed.If possible, use cold water to wash clothes or dishes.Take a short shower and try to take a cold one when the weather gets warm.Don’t do the cooking with electricity. To live a low-carbon life , we should eat less meat.Everybody knows eating too much meat makes people fat and easy to have heart disease, but maybe you don’t know keeping animals for food produces even more carbon dioxide than all the cars in the world, and being a vegetarian can help reduce one and a half tons of carbon dioxide a year.Maybe it is a little difficult, but it’s really necessary. To live a low-carbon life, we are supposed to do less shopping.When we go shopping, we may drive a car or take other transportations.On the one hand, these machines pollute the air and waste energy.On the other hand, most of us always buy some useless things because of some 18 / 43 advertisements.It is not only a waste of money but also causes trouble to the earth, because as you know, making everything will produce carbon dioxi de more or less. There are many other ways to live low-carbon life, such as recycling things, planting trees and reusing textbooks.If we can keep it a habit in our daily life, the earth will become a safer planet for us to live on. 根据短文内容,选择正确答案。 1._____ makes the weather on the earth get warmer. A.Little rubbish B.A waste of money C.Too much carbon dioxide D.A waste of water 2.We can _____ to save energy in our daily life. A.use less electricity B.go to sleep with lights on C.wash clothes with hot water D.drive car to work 3.The underlined word “it” in the third paragraph means _____. A.eating less meat B.having heart disease C.keeping animals for food D.eating less vegetables 19 / 43 4.We should do less shopping because _____. A.wasting money causes trouble to people B.the advertisements are sometimes misleading C.the less you shop, the less carbon dioxide will be produced D.some of the things you bought are useless 5.If everybody lives a low-carbon life, _____. A.we will waste more energy B.there will be less carbon dioxide C.the earth will become a dangerous place to live on D.there will be more carbon dioxide 20 / 43 四、单词拼写(共1小题) 21.用词组的适当形式填空。 1.As students, we should ________(做贡献)to protecting the envirment. 2.Our government ________(采取措施)to control the population in recent years. 3.________(随着…发展)of industry,great changes have taken place in China. 4.I feel happy because I could ________so many poor people 21 / 43 ________(帮助…出来). 5.The government provides enough food, kinds of cloth and ______ (医疗)for homelessness. 五、选词填空(共1小题) 22.根据句意,用所给单词的适当形式填空。 1.Thank you for__________help and useful advice. 2.Beijing has some places of interest________the Great Wall,the summer palace and so on. 3.I am looking forward to _________the top of Mount.Tai. 4.We are going hiking to enjoy the__________ of nature next week. 5.My pet dog bring me much_________,and it always makes me laugh. 6.After a long talk they both reached a(an) _________about the event. 22 / 43 7.If I was you,I would refuse his_________,because he is rude to us. 8.Please follow me,it’s easy to get_________ in the forest. 9.Today is his_________birthday. 10.Have another try or you won’t_________. 六、书面表达(共1小题) 23.某调查组到社会上进行环境污染问题的调查,设计了下列调查表。请你根据调查表内容说说如何做好学校环境保护方面的工作。 要求:短文要求正确、流畅;词数80个左右。 23 / 43 提示词:keep…clean and tidy, clean, sweep, throw rubbish into the dustbins, plant, so that, protect 答案部分 1.考点:祈使句/感叹句 试题解析: 解析过程:考查祈使句及连词辨析。句意:-我担心我的英语。-努力学习吧,你会赶上你的同学的。“祈使句, and+……”表示递进……,做了前面的事,就会有后面的结果;“祈使句,or……”表示转折,做了(不做)前者,就不会(会)……结果。故选C。 答案:C 24 / 43 2.考点:代词/不定代词 试题解析: 解析过程:考查代词用法辨析。多阅读的学生比那些不阅读的学生英语学得更好。多阅读的这些学生与那些不阅读的学生作比较,指代复数,用those,故选D。 答案:D 3.考点:一般过去时 试题解析: 解析过程:考查动词的时态辨析。句意:我不是告诉你应该早些回家吗?-是的,但是我比平常早到家。根据句意,“我”已经回家了,过去回的,用一般过去时态。故选C。 答案:C 25 / 43 4.考点:非谓语动词 试题解析: 解析过程:考查非谓语动词辨析。为了节约能源,淋浴时关掉热水。关水的目的是为了节约能源,用不定式作目的状语。故选C。 答案:C 5.考点:名词 试题解析: 解析过程:考查名词词义辨析。句意:当运动员跑完时,他上气不接下气。 Out of breath喘不过气,上气不接下气,故选C。 答案:C 26 / 43 6.考点:形容词 试题解析: 解析过程:考查考查形容词辨析。句意:老师脸上的微笑显示出她对我们满意。A.strict严格的;B.angry生气的;C.pleased高兴的;D.sorry对不起的,难过的。故选C。 答案:C 7.考点:现在完成时 试题解析: 解析过程:考查动词的时态。So far常与现在完成时态连用,表示过去发生的动作对现在造成的影响或结果。故选B。 答案:B 27 / 43 8.考点:动词/动词短语 试题解析: 解析过程:考查动词用法辨析。句意:“在回家路上不要和陌生人交谈”,妈妈经常对我说。和某人交谈:speak/talk to sb. 对某人说:say to sb.故选B。 答案:B 9.考点:现在完成时 试题解析: 解析过程:考查动词的时态辨析。-你姐妹何时离开中国的?-她离开有三年了。Leave是一个非延续性动词,不与表示一段时间的for, since, how long连用,与表示一段时间的状语连用时,用成be away。故选B。 28 / 43 答案:B 10.考点:数词/量词 试题解析: 解析过程:考查分数的读写。分数的分子用基数词表示,分母用序数词表示,(B错)分子是1时,分母的序数词用单数,分子大于1时,分母的用复数,(A、C错)四分之一可以用quarter表示,四分之一的整数倍数可以表quarter的相应复数表示。故选C。 答案:C 11.考点:宾语从句 试题解析: 解析过程:考查带有宾语从句的复合句。句子描述的是老师进来时,学生们正在做的事,用过去进行时态;宾语从句要用陈述句语序。故选C。 29 / 43 答案:C 12.考点:介词/介词短语 试题解析: 解析过程:考查介词辨析。句意:-飞机可以飞越大西洋吗?-是的,但是穿过云层需要数小时。Across表示从事物的表面横穿而过;through表示从事物的内部穿过。从大洋上空横穿,从云内部穿过。故选A。 答案:A 13.考点:代词/不定代词 试题解析: 解析过程:考查不定代词词义辨析。句意:如果没有人乱扔垃圾,我 30 / 43 们的世界将会更美。要我们的世界更美,就得没有人乱扔垃圾,故选D。 答案:D 14.考点:形容词 试题解析: 解析过程:考查形容词辨析。句意:莉莉在班上是那么的聪明。作业她通常花最少的时间而且犯最少的错。Least修饰不可数名词, fewest修饰可数名词。Time是不可数名词,mistakes是可数名词。故选D。 答案:D 15.考点:祈使句/感叹句 试题解析: 解析过程:考查感叹句。句意:他们在度过了多么精彩的时光啊。强调名词短语wonderful time,用what引出感叹句。Time是不可数 31 / 43 名词,前不加不定冠词。故选B。 答案:B 16.考点:人物传记/故事阅读类 试题解析: 本文讲述的是作者坚持捡拾垃圾的故事。作者发现树林里垃圾多,于是坚持捡拾,他认为自己只是为地球做了一点儿小贡献,但是他认为这很重要。 1.答案:A考查动词及语境理解。作者厌倦看到附近到处是垃圾而无人捡拾,be tired of doing sth。故选A。 2.答案:D考查介词及语境理解。after在……之后;for:计……;达……;with带有,具有;in,在……之内。可以在三分钟之内走到。故选D。 3.此题考查固定短语such…that表示如此…以至于…,such的后面跟的中心词是名词,名词前面可以用形容词来修饰。 4.此题考查固定句型结构want to do sth,happy是形容词,常跟在系动词的后面。根据句意选feel。 5.此题考查副词,ten minutes later表示十分钟之后。 6.答案:C考查动词及语境理解。four times a year每年四次,表 32 / 43 示动作的频率,用一般现在时,故选C。 7.答案:D考查形容词及语境理解。句意:为环境做些事,使我感到很好。根据句意,可知本题选D。 8.答案:C考查形容词及语境理解。句意:如果有任何可以回收利用的,我会留下来。条件状语从句里常用any,故选C。 9.答案:A考查连词及语境理解。until直到;after在……之后;as soon as:一……就……;when当……时。句意:我会坚持捡拾垃圾,直到他们停止丢垃圾。故选A。 10.答案:B考查动词及语境理解。句意:我知道我只是为了保护地球做了一点小事。表示目的,用不定式作目的状语。故选B。 答案:1-5.ADCBA60.CDCAB 33 / 43 17.考点:广告布告类阅读 试题解析: 本文是“Clean & Green weekend”组织的几份倡议书。号召人们周末参加公园清扫、植树、粉刷学校墙壁等等活动,以帮助保护环境。 1.答案:A 推理判断题。题意:“Clean & Green weekend”组织的目的是什么?由第一段最后一句:Join us, and you can make new friends and help protect the environment at the same time.可知其目的是保护环境。 2.答案:C 细节理解题。题意:想要参加捡垃圾活动的同学必须在什么时候相见?由第一则倡议书的最后一句:Meet us at the south entrance to Taohe Park at 9 a.m.next Saturday if you want to join in.可知是在下周六的上午九点相见。故选C。 3.答案:B 细节理解题。题意:如果我们要去重刷校园墙壁,我们需要做什么?由第三则倡议书的最后一句:You don’t have to bring any tools, just remember to wear some old clothes!可知参加者不用带工具,但要记得穿旧衣服。故选B。 4.答案:C 推理判断题。题意:从短文中我们可以知道什么?A.graffiti can make the buildings look cool涂鸭可以做楼房看上去酷;B.the person who collects rubbish can get a gift捡垃圾的人可以收到礼物;C.we can plant trees to improve the environment我们可以植树改善环境;D.we can draw pictures on the wall我们可以在墙上画画。本文倡议采取行动来保护环境,故选 34 / 43 C。 5.答案:B 推理判断题。题意:我们可能在哪儿读到本文。这是几则号召学生周末参加环保活动的倡议书。因此可能会在学校的布告牌上看到。故选B。 答案:1.A 2.C 3.B 4.C 5.B 18.考点:科普环保类阅读 试题解析: 本文介绍了将来的一种新的小型汽车。由于这种汽车体型小,能耗也小,故能降低空气污染。但是这种汽车车速低,不适于长途旅行,如果将来和现在的通用车型并存的话,会需要两种公路。 1.答案:A 细节理解题。题意:为什么今天空气中有许多污染?根据If everyone drives such cars in the future, there will be less pollution in the air.可知现在空气污染严重的原因是很多人开到大汽车,故选A。 35 / 43 2.答案:D 细节理解题。题意:今天通常的车怎样?根据A kind of little cars may take the place of today’s big ones many years later.现今的汽车尺寸及通常的汽车尺寸,故选D,通常的汽车尺寸比将来的大。 3.答案:B 推理判断题。题意:下面哪一个陈述不对?根据短文内容,未来的新型小车不适合长途旅行,因此长途旅行还是需要大车。故B不对。 4.答案:D 细节理解题。题意:为什么街道将不会更拥挤?由第一段最后的句子:There will also be more space for parking in cities, and the streets will be less crowded.因为未来的车会更小,停车的地方需要更少,街道将不会更挤。故选D。 5.答案:C 细节理解题。题意:为什么将来需要两种公路?根据Some roads will be needed for the big, faster cars and other roads will be needed for the small, slower ones.可知由于车速不同,故需要两种车道,故选C。 36 / 43 答案:1.A 2.D 3.B 4.D 5.C 19.考点:教育类阅读 试题解析: 本文讲述的是如何处理旧电脑的事。一些公司考虑回收旧电脑,一些国家甚至通过了法律,要求电脑公司支付回收产品的费用。一些慈善组织也正搜集一些旧电脑来提供给没有电脑的人们以减少浪费,变废为宝。 1.答案:D细节理解题,根据文中语句“Most people don’t know what to do with them.Many old computers are put away in homes.Many more are simply thrown out with the rubbish.”理解可知。许多旧电脑都被搁置了起来,故选D。 2.答案:C细节理解题,由短文中的“Sony has agreed to help recycle old Sony products(产品).Dell, Hewlett-Packard and other companies now also take back some old computers.”可知文中提到了Sony、Dell、 Hewlett-Packard三家电脑公司。故选C。 3.答案:A细节理解题,根据文中的“In some countries, laws(法规)are being passed, too.Computer companies will have to pay for collecting and recycling their used products.And 70% of computer waste must be recycled.The idea behind the laws is that computer companies themselves should pay the cost.That will encourage them to make computers that are 37 / 43 easier and cheaper to repair and upgrade(升级).”可知。电脑公司必须回收和升级他们的旧产品。故选A。 4.答案:B细节理解题,根据文中的“They collect and repair old computers.Some also teach others how to repair computers.The computers then go to schools, charities(慈善团体)and people who need them.”理解可知。那些想用电脑而又买不起的人来说旧电脑是有用的,故从B。 5.答案:C 主旨大意题。短文主要讲述的是回收旧电脑的事。故选C。 答案:1.D 2.C 3.A 4.B 5.C 20.考点:科普环保类阅读 试题解析: 本文讲述的是如何过低碳生活。随着二氧化碳的大量排放,地球日益变暖,影响了人类的生存。人们学会低碳生活。如何低碳生活?短文提了一些建议:尽可能地节约能源;少吃肉类;少购物等等。 38 / 43 1.答案:C 细节理解题。题意:什么使地球上的气候变暖?由At present, too much carbon dioxide makes the earth warmer and warmer and causes terrible effect.可知是太多的二氧化碳使地球 变暖。故选C。 2.答案:A 细节理解题。题意:在我们的日常生活中,我们可以做什么来节约能源?由第二段可知,在我们的日常生活中要节约能源,A项是少用电,符合题意。故选A。 3.答案:A 词义猜测题。题意:第三自然段里有下划线的it的意思是什么?在第三段可知,it指代eating less meat意为“少吃肉”。故选A。 4.答案:C 细节理解题。题意:为什么我们应该少购物?由第四段可知,我们应该少购物,因为我们去购物就要乘坐交通工具,这些交通工具就会产生空气污染。故选C。 5.答案:B 推理判断题。题意:如果大家过低碳生活,将会怎样?如果人人都能低碳生活,二氧化碳的排放量就会少,就有利于环保。故选B。 39 / 43 答案:1.C 2.A 3.A 4.C 5.B 21.考点:完成句子 试题解析: 1.答案:make (a) contribution(s) 句意: 作为学生,我们应该为保护环境作贡献。对……作贡献:make a contribution ,故填:make (a) contribution(s)。 2.答案:has taken measures句意:近年来,我们采取了控制人口的措施。采取措施:take measures。强调过去对现在造成的影响、结果,用现在完成时态。故填:has taken measures。 3.答案:With the development句意:随着工业的发展,中国发生了巨大的变化。随着……,表示伴随状态,用介词with,作介词的宾语,用名词形式,故填:With the development 4.答案:help…out句意:因为我可以帮助那么多穷人解决困难,我感到高兴。帮助某人出来,帮助某人解决问题:help sb.out,故填:help, out。 5.答案:medical care/treatment句意:为无家可归者提供了充足的食物、各种衣服和医疗。医疗在本句中作provide的宾语,用名词短语,故填:medical care/treatment 40 / 43 答案:1.make (a) contribution(s) 2.has taken measures 3.With the development 4.help…out 5.medical care/treatment 22.考点:用单词适当形式填空 试题解析: 1.答案:valuable 句意:谢谢你的有价值的帮助和有用的建议。作help的定语,用名词形式,故填:valuable。 2.答案:including句意:北京有许多名胜,包括长城,颐和园等等。用介词短语作后置定语,故填:including。 3.答案:reaching句意:我们期待着到达泰山山顶。由句意可以推测出本空选reach(到达) ,期待做某事:look forward to doing sth,后跟动名词作介词to的宾语。故填:reaching。 4.答案:beauty句意:下周我们要去徒步旅行,欣赏大自然的美。作enjoy的宾语,用名词形式,故填:beauty。 5.答案:pleasure句意:我的宠物狗给我带来了许多的快乐,它总是使我开心。由后句句意可以推测出宠物狗给我带来了快乐,作bring的宾语,用名词形式,故填:pleasure。 41 / 43 6.答案:agreement句意:经过长时间的交谈,他们都对这个事件达成了一致。交流后,意见一致了,作reach的宾语,用名词。故填:agreement。 7.答案:invitation句意:如果是我,我会拒绝他的邀请,因为他对我们粗鲁。受his修饰,用名词形式,故填:invitation。 8.答案:lost句意:请跟着我,在树林里容易迷路。由句意可以推测出是容易“迷失,迷路”:get lost。故填:lost。 9.答案:twentieth句意:今天是他二十岁生日。从句意可知本题选数词,过的第二十个生日,用序数词,故填:twentieth。 10.答案:succeed句意:再试一下,否则你不会成功的。根据句意可以推测出本空填“成功”,作句子谓语,用动词形式,故填:succeed。 答案: 42 / 43 1.valuable 2.including 3.reaching 4.beauty 5.pleasure 6.agreement 7.invitation 8.lost 9.twentiet h 10.succeed 23.考点:图表作文 试题解析: 试题分析:本题是围绕保护环境展开叙述,要求介绍有那些污染,污染造成的后果,以及在学校如何变化环境。首先应该说明保护环境的重要性,然后,分别叙述如何才能保护环境。最后,要发出倡议,号召大家要从小事做起为保护环境尽一份力。应该尽量包括文中提示的内容,可稍加拓展。保护环境的具体方法措施,写一些日常生活中可以做到的小事,要做到具体生动。可以用像should, be supposed to等等情态动词帮助表达。短文主要用第一人称,一般现在时态。 答案:略 43 / 43

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- huatuo0.cn 版权所有 湘ICP备2023017654号-2

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务