语法填空。阅读下面材料,在空白处填入适当内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。【辽宁卷题型】
Mr. Travers:Well, recently, I have been getting complaints about your work.
Ms. Robertson:Uh, what do you mean?
Mr. Travers:Well, your supervisor told me you're turning your reports in 2 to 3 days late, and you're often absent __1__ meetings. Ms. Robertson:Mr. Travers, I can explain...
Mr. Travers:I know you have been with us for a while now, but this business __2__(change)fast. We need people who can keep up and work as a team.
Ms. Robertson:My mother got cancer. I've been spending all my free time at the hospital with her, and I even had to leave work
__3__(early)because she went into emergency surgery and I __4__ sign some papers. I've been so __5__(tire), and then Morrison from accounting made __6__ joke the other day about cancer victims__7__(lose)their hair
and...
Mr. Travers:Oh... I had no idea, Ms. Robertson.
Ms. Robertson:I know my work has suffered these past few weeks, but I promise I will make up for __8__!
Mr. Travers:Listen, why don't you take a couple of days off? It's much more important that you be with your mother __9__ she is recovering.
Ms. Robertson:Really, sir? Thank you so much!
Mr. Travers:My pleasure. And I'll have a __10__ with Morrison. That kind of talk has no place in this office!
1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______ 6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______
答案:1.from 2.is changing 3.earlier 4.must/had to 5.tired
6.a 7.losing 8.it 9.while 10.word
完型填空。阅读下面短文,掌握其大意,然后从以下题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
Mr. Green was ill and went to the hospital. A doctor __1__ and said, “Well, Mr. Green, you are going to __2__ some injections, and you’ll feel much better. A nurse will come __3__ give you the first one this evening, and then you’ll __4__ get another one tomorrow evening.”
__5__ a young nurse came to Mr. Green’s bed and said to him, “I am going to give you your __6__ injection now, Mr. Green. Where do you want it?”
The old man was __7__. He looked at the nurse for a __8__, then he said, “__9__ has ever let me choose that before. Are you really going to let me choose now?”
“Yes, Mr. Green,” the nurse answered. She was in a hurry. “Where do you want it?”
“Well, then,” the old man answered __10__ “I want it in your left arm, please.” 名师点评
这是一篇笑话,格林先生在医院看病时需要打点滴,当护士让他选择身体的一个部位时,他却借题发挥,选了护士的左臂。
(B)1. A. looked for him B. looked him over C. looked after him D. looked him up
【解析】B。look for sb/sth 意为“寻找……”;look after sb 意为“照料……”;look up sb意为“看望……”;而look over sb意为“检查某人”,最贴近文意,为正确选项。
(A)2. A. get B. give C. make D. hold
【解析】A。医生要对格林先生进行注射,格林先生是动作的接受者,故应选get。
(D)3. A. so B. but C. or D. and
【解析】D。空白部分前面I come 和后面的give形成承接关系,所以应用 and连接。
(D)4. A. must B. can C. had better D. have to 【解析】D。must 不可以用于将来时,根据文章意思,应选have to。
(D)5. A. In the morning B. In the afternoon C. In the end D. In the evening
【解析】D。与上文this evening相对应,In the evening应为正确选项。 (A)6. A. first B. one C. two D. second 【解析】A。one 填入空白部分显得画蛇添足,根据上下文这是第一次注射,应用first。
(B)7. A. confident B. surprised C. full D. hungry 【解析】B。老人对护士的提问应感到surprised, 因为下文提到从来没人问过他这样的问题。
(D)8. A. hour B. minutes C. year D. moment 【解析】D。对护士的提问, 老人思考了一会儿, 故应选moment。 (C)9. A. Somebody B. Anybody C. Nobody D. people
【解析】C。老人感到奇怪, 是因为没有人问过这样的问题, 故应选nobody。 (A)10. A. with a smile B. in time C. in surprise D. with tears in his eyes
【解析】A。老人想捉弄一下这个小护士。按常理, 应是带着微笑取笑她, 故应选with a smile。
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
The Hearst Castle
Hearst Castle is a palatial park on the central California coast and a National Historic Landmark.It was designed by architect Julia Morgan for William Randolph Hearst from 1919 until 1947.In 1957 , the Hearst Corporation donated the fortune to the state of California.Since that time it has been maintained as a state historic park where the estate and its considerable collection of art and antiques are open for public tours.Despite its location far from any urban center, the site attracts roughly one million visitors per year. Guided Tours
There are several tours which highlight various parts of the castle and gardens.
●Tour One is recommended for first time visitor.It now includes the
movie, Hearst Castle Building the Dream.
●Tour Two gives visitors a closer look at the main house's upper floors,
Mr.Hearst's private suite, the libraries, and the kitchen. ●Tour Three looks at the Castle's North Wing, guest rooms and guest
house Casa Del Monte.
●Tour Four features the impressive gardens and grounds, the largest
guesthouse, the wine basement, and the Hidden Terrace.
●The evening tour is a special tour that allows visitors to experience
the Castle at night as one of the Hearst's own visitors might have.
Ticket Prices
Hearst Castle accepts VISA, MasterCard, American Express and Discover.Free day use parking is available for automobiles, motorcycles, tour buses and recreational vehicles.
TOURS ADULT Ages 6 – 17 Experience Tour $24 $12 Tours 2, 3 or 4 $ 24 $ 12 Evening tour $30 $15 * Children under 6 are free when accompanied by a paying adult. Reservation Information
While tickets may be purchased at the Visitor Center upon arrival, tour reservations are strongly recommended and may be reserved online now or by calling 1 - 800 - 444 - 4445, see below for times.
Reservation Call Center Hours Dates Monday-Friday Saturday-Sunday March-September 8AM to 6PM 8AM to 6PM October-February 9AM to 5PM 9AM to 3PM Visit www.hearstcastle.org for more information.
51.If you are quite interested in wine, which tour will you choose? A.Tour One. B.Tour Two.
C.Tour Three.
D.Tour Four.
52.If a young couple take Tour One with their 5-year-old son, how much
will they pay for the tickets?
A.36. B.60. C.48. D.75. 53.Which of the following is the available (有效的,可获得的)time to
book tickets by phone?
A.At 8 AM on Monday in February.
B.At 9 AM on Sunday in March. C.At 7 PM on Friday in September.
D.At 6 PM on Saturday in October. 阅读理解。
In the more and more competitive service industry, it is no longer enough to promise customer satisfaction. Today, customer “delight” is what companies are trying to achieve in or order to keep and increase market share.
It is accepted in the marketing industry, and confirmed by a number of researches, that customers receiving good service will promote business by telling up to 12 other people: those treated badly will tell their tales of woe to up to 20 people, 80 percent of people who feel their complaints are handled fairly will stay loyal
New lunges for customer care have come when people can obtain goods and services through telephone call centers and the Internet. For example , many companies now have to invest()a lot of money in information technology and staff training in order to cope with the “phone rage”—caused by delays in answering calls ,being cut off in
mid-conversation or left waiting for long periods.
“Many people do not like talking to machines,” says Dr . Storey Senior Lecturer in Marketing at City University Business School. “Banks, for example, encourage staff at call centers to use customer data to establish instant and good relationship with them .The aim is
to make the customer feel they know you and that you can trust— the sort of comfortable feelings people have during face-to-face chats with their local branch manager.”
Recommended ways of creating customer delight include: under-promising and over-delivering (saying that a repair will be calmed out within five hours ,but getting it done within two );replacing a faulty product immediately : throwing in a gift voucher(购物礼卷)as an unexpected “thank you” to rental customers ;and always returning calls ,even when they are complaints.
Aiming for customer delight is all very well , but if services do not reach the high level promised , disappointment or worse will be the result . This can be eased by offering an apology and an explanation of why the service did not meet usual standards with empathy (for example,” I know how you must feel”), and possible solutions (replacement , compensation or whatever fames suggests best meets the case).
Airlines face some of the toughest challenges over customer care.
Fierce competition has convinced them that delighting passengers is an important marketing tool, while there is great potential for customer anger over delays caused by weather, unclaimed luggage and technical problems.
For British Airways staff, a winning telephone style is considered vital in handling the large volume of calls about bookings and flight times. They are trained to answer quickly, with their name, job title and a “we are here to help” attitude. The company has invested heavily in information technology to make sure that information is available instantly on screen.
British Airways also says its customer care policies are applied within the company and staff are taught to regard each other as customers requiring the highest standards of service.
Customer care is obviously here to stay and it would be a foolish company that used slogans such as \"we do as we please”. On the other hand, the more customers are promised, the greater the risk of disappointment.
( ) 1. We can learn from Paragraph 2 that . A. complaining customers are hard to satisfy B. unsatisfied customers receive better service C. Satisfied customers catch more attention D. well-treated customers promote business
( ) 2. The writer mentions “phone rage”(Paragraph 3) to show that .
A. customers often use phones to express their anger B. people still prefer to buy goods online C. customer care becomes more attention
D. customers rely on their phones to obtain services ( ) 3. What does the writer recommend to create delight?
A. Calling customers regularly B. Giving a “thank you” note.C. Delivering a quicker service D. Promising more gifts. ( ) 4. If a manager should show his empathy (Paragraph6), what would he probably say?
A. “I know how upset you must be.” B. “I appreciate your understanding.”
C. “I’m sorry for the delay.” D. “I know it’s our fault.”
( ) 5. Customer delight is important for airlines because . A. their telephone style remains unchanged B. they are more likely to meet with complaints C. the services cost them a lot of money
D. the policies can be applied to their staff
( ) 6. Which of the following is conveyed in this article?
A. Face-to-face service creates comfortable feelings among customers.
B. Companies that promise more will naturally attract more customers. C. A company should promise less but do more in a competitive market. D. Customer delight is more important for airlines than for banks. 【参】1—6、DCCABC
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容
Copyright © 2019- huatuo0.cn 版权所有 湘ICP备2023017654号-2
违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com
本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务