您好,欢迎来到华佗小知识。
搜索
您的当前位置:首页2018版高考英语(课标通用)大一轮复习课时作业:必修六_unit_1_art(有答案)

2018版高考英语(课标通用)大一轮复习课时作业:必修六_unit_1_art(有答案)

来源:华佗小知识


课时作业(二十六)

Ⅰ.阅读理解

[2017·上海松江三模]

Below is a brief analysis of the first name only.For an analysis of your full name and destiny,see our service for further details.

①The name of Iosefo creates a mature,self­possessed,and responsible nature.

②You are an organizer and leader who exercises sound and fair judgment in all your dealings,both business and personal.

③The name is a very practical influence,causing you to take your responsibilities seriously. ④At times it is difficult for you to see the lighter or more humorous side of a situation because of your serious attitude.

⑤Your highly capable and efficient nature make it difficult for some people to approach you. ⑥Although you desire to serve your fellow man,you may at times lack tolerance for those who are less self­assured and whose approach to life is not as positive and optimistic as your own.

⑦You are strongly independent and would be happiest when working without supervision,preferably in your own business where you have the challenge of “standing or falling” by your own decisions.

⑧A good material standard of living is of utmost importance to you and you are careful to select only the best quality in all your purchases.

In your free Name and Birth Date Report you will find out about the powerful energies contained in your:

●first name ●last name ●combined names ●legal names ●business signatures ●nickname ●destiny

●life purpose and inner potential measured from your date of birth We Are Here To Help

We thank you for your interest and we look forward to talking with you further about the Kabalarian

1

Philosophy after you have read your free Name and Birth Date Report.

1.According to the passage,the following eight items refer to a brief analysis of________. A.one's full name C.one's last name

B.one's first name D.one's legal name

2.People can find out about the powerful energies contained in one's ________. A.nickname

B.life purpose and inner potential measured from your date of birth C.free name and birth date report D.destiny

3.What is the passage intended to do? A.To make an advertisement. B.To report a kind of service. C.To turn out a scientific result.

D.To introduce a book about a kind of service. 答案:[解题导语]本文对人的名字进行了具体而详细的分析。

1.B 解析:细节理解题。根据原文第一段的Below is a brief analysis of the first name only.For an analysis of your full name and destiny,see our service for further details.可知答案为B项。

2.C 解析:细节理解题。根据原文第十段的In your free Name and Birth Date Report you will find out about the powerful energies contained in your可知答案为C项。

3.D 解析:推理判断题。根据原文及图片概括可知答案为D项。 Ⅱ.完形填空

[2017·辽宁沈阳质监]

I was 11 when you were born,and in your first few years I often looked after you,bathed and dressed you and took you out for walks.I have__1__memories of your childhood.Of__2__you up as a “rock star”.Of watching you dance__3__nightclothes.Of your insistence that I make your school lunch__4__I put so much more peanut butter on your__5__than anyone else.Of the__6__phone call we ever had—an echo (共鸣) of my own university years—when you wanted to__7__university and study dance.

Since we have grown up,I have lived through you,although you may not know it.You had the opportunity I so__8__wanted but never got—to train in the dancing arts.I encouraged our parents to support you because I have always__9__how my life would be if they hadn't chosen a(n) __10__career path for me,their eldest child.

I know you have__11__to hunt for work and confidence,and that you probably wonder sometimes if you made the right choice.__12__,I am happy for you and proud that I played some small role in helping you to__13__a dream.

There's a__14__between us now.It has grown since I first left home,and in the__15__I missed

2

your teenage years.That__16__me greatly.I imagine that you believe we have very little in common—a__17__in the city and a biologist in West Africa—but in you I__18__some of my own dreams realized.

But beyond that,even at 12 or 13 I felt as much a mother to you as an older sister.So,on the rare__19__when we see each other,I want to know everything,from your concerns,hopes to delights.

I wish,there were an arm's__20__between us.I hope we can one day be sisters or friends again.I still make a tasty peanut butter sandwich for you.

1.A.vivid C.admirable 2.A.putting C.making 3.A.with C.in 4.A.although C.when 5.A.sandwiches C.bread 6.A.simplest C.loudest 7.A.give in to C.go in for 8.A.badly C.perfectly 9.A.believed C.wondered 10.A.traditional C.official 11.A.managed C.refused 12.A.Besides C.However 13.A.choose C.have 14.A.promise C.distance

3

B.painful D.awful B.dressing D.picking B.as D.for B.because D.if B.lunch D.pies B.farthest D.longest B.look away from D.drop out of B.hardly D.naturally B.understood D.regretted B.original D.special B.struggled D.preferred B.Instead D.Otherwise B.support D.follow B.quarrel D.plan

15.A.direction C.environment 16.A.shocks C.upsets 17.A.rock star C.professor 18.A.see C.guess 19.A.vacations C.spots 20.A.length C.depth

B.process D.experience B.comforts D.moves B.performer D.dancer B.remember D.keep B.stages D.occasions B.width D.height

答案:[解题导语]本文主要讲述了作者陪伴妹妹成长过程中的点点滴滴。

1.A 解析:根据空后的以of开头的句子可知,此处指 “我” 对你的童年有清晰的 (vivid) 记忆。awful “可怕的”;painful “痛苦的”;admirable “值得赞赏的”。故A项正确。

2.B 解析:把你装扮成 “摇滚明星”。put sb.up “推荐某人”;dress sb.up “装扮某人”;make sb.up “化妆”;pick sb.up “接某人”。故B项正确。

3.C 解析:看你穿着睡衣跳舞。in “穿着,戴着”。故C项正确。

4.B 解析:你坚持让 “我” 给你做学校午餐是因为 (because) “我” 在你的三明治 (sandwiches) 里放了比别人多很多的花生酱。because引导原因状语从句。故B项正确。

5.A 解析:参见上题解析。文章的最后一句 “I still make a tasty peanut butter sandwich for you” 是提示。

6.D 解析:当你想退学 (drop out of) 去学习舞蹈时,我们曾经打过时间最长的 (longest) 电话。simplest “最简单的”;farthest “最远的”;loudest “最大声的”。故D项正确。

7.D 解析:参见上题解析。give in to “屈服,让步”;look away from “把目光从……移开”;go in for “参加考试,爱好”。故D项正确。

8.A 解析:你有 “我” 非常 (badly) 想得到但是却从没有得到过的机会。hardly “几乎不”;perfectly “完美地”;naturally “自然地”。故A项正确。

9.C 解析: “我” 总是想知道 (wondered) “我”的生活将会是怎样的,如果他们没有为 “我” 选择一条传统的 (traditional) 职业道路。believe “相信”;understand “理解”;regret “后悔”。故C项正确。

10.A 解析:参见上题解析。original “起初的”;official “官方的”;special “特别的”。故A项正确。

11.B 解析: “我” 知道你曾经努力 (struggled) 寻找工作和自信。manage “完成 (困难的事)”;refuse “拒绝 ”;prefer “偏爱”。故B项正确。

4

12.C 解析:然而 (However), “我” 为你高兴并且让 “我” 自豪的是在帮助你追逐 (follow) 梦想的过程中 “我” 起了一点儿作用。besides “况且”;instead “代替”;otherwise “否则”。故C项正确。

13.D 解析:参见上题解析。choose “选择”;support “支持”;have “有”。故D项正确。 14.C 解析:根据下文的 “left home” “missed” 可知,此处指现在我们之间有一些距离 (distance) 。promise “承诺”;quarrel “争吵”;plan “计划”。故C项正确。

15.B 解析:在这个过程 (process) 中, “我” 错过了你的青少年时期。direction “方向”;environment “环境”;experience “经历”。故B项正确。

16.C 解析:那使 “我” 很沮丧 (upsets) 。shock “使震惊”;comfort “安慰”;move “使感动”。故C项正确。

17.D 解析:根据上文的 “study dance” “to train in the dancing arts” 可知,此处指一名在城市里的舞者 (dancer) 和一名在西非的生物学家。rock star “摇滚明星”;performer “表演者”;professor “教授”。故D项正确。

18.A 解析:但是在你的身上, “我” 看到 (see) 了自己的一些梦想得以实现。remember “记起”;guess “猜测”;keep “保持”。故A项正确。

19.D 解析:此处指我们不多的几次见面。vacation “假期”;stage “舞台”;spot “地点”;occasion表示 “时刻,时候”。故D项正确。

20.A 解析: “我” 希望我们之间只有一臂长 (length) 的距离。width “宽度”;depth “深度”;height “高度”。故A项正确。

Ⅲ.语法填空

[2017·安徽合肥二检]

Eileen Taylor had something sweet on her mind in the drive-through line at Heav'nly Donuts.Just the day before,a stranger ahead of her in line had 1.__________ (generous) paid for her coffee.“The good deed made such 2.__________big difference in my day,” says Eileen.She had recently lost her job as a physician's 3.__________ (assist),and money was tight.But Eileen 4.__________ (inspire) to pay the $ 12 bill of the family in the car behind hers.5__________she didn't know was that her kindness would set off a chain reaction.In two and a half hours,fifty-five drivers paid for the order of the person behind 6.__________ (they).The doughnut shop's employees 7.__________ (see) this before.This Heav'nly Donuts,in fact,is known as a special place,the customers of 8.__________are considered as “the best in the world”.But,even so,the workers were 9.__________ (amaze) that the shop had more than doubled its previous record by the end of the day.

Now 10.__________ (work) as a chemist,Eileen visits Heav'nly Donuts every Saturday morning,picking up a coffee and paying for the order of the customer behind her.

答案:[解题导语]本文为记叙文。在Eileen经济困窘之际,陌生顾客帮她付单的行为产生了连锁反应,很多人效仿这一行为。

5

1.generously 解析:考查副词。空处修饰动词,应用副词形式。

2.a 解析:考查冠词。make a difference意为 “起作用”,是固定短语。

3.assistant 解析:考查名词。此处指 “作为一个医生的助手”,故用名词assistant。

4.was inspired 解析:考查动词时态、语态和主谓一致。本处叙述的是过去的事情,应用一般过去时;Eileen与inspire是动宾关系,故用一般过去时的被动语态;结合主语Eileen可知,填was inspired。

5.What 解析:考查名词性从句。句意:她不知道的是她的善行引起了连锁反应。主语从句中know后面缺少宾语,故用what引导主语从句。

6.them 解析:考查代词。空处作介词behind的宾语,应用人称代词的宾格形式them。

7.had seen 解析:考查动词时态。根据语境并结合时间状语before可知,此处指的是 “过去的过去”,故用过去完成时。

8.which 解析:考查定语从句。先行词place在后面的非性定语从句中作介词of的宾语,故填which。 9.amazed 解析:考查分词形容词。主语为workers,指人,应用amazed。

10.working 解析:考查非谓语动词。分析句子结构可知,空处应用非谓语动词作状语,因为work与句子主语Eileen之间为主谓关系,故用现在分词形式。

Ⅳ.短文改错

This summer,I traveled with my parents,but our holiday wasn't very perfect.We visited five city in China,but stayed in each of it for only one or two days.We visited many places in historic interest,always in hurry.We were on the go almost every day.When we came back home,and we were tired.It turned out what we had a terrible trip.I realized that it was not a good idea to visiting so many places.Therefore,when the next holiday came,I will do it in a slight different way.I will visit one city at a time and enjoy myself mostly.

6

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- huatuo0.cn 版权所有 湘ICP备2023017654号-2

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务